Lessen 45 minuten

Zwemdiploma’s zijn zeer belangrijk voor de kinderen in dit waterrijke land, daar is iedereen het over eens. Daarom leiden wij dagelijks kinderen vanaf 4 jaar op voor het Zwem-ABC van het NPZ-NRZ. Met deze drie diploma’s op zak hebben de kinderen een waterpaspoort voor het leven

Voor het A-diploma kunt u bij ons kiezen uit 1 of 2 keer per week 45 minuten les.
Voor het B- en C-diploma zwemmen de kinderen in principe 1 keer per week (45 minuten), maar 2 keer per week behoort tot de opties als u wilt dat B en C snel gehaald worden.
Wij geven 7 dagen per week les. U kunt bij inschrijving een voorkeur voor een dag opgeven. Wij plannen u nooit zomaar op een dag in, maar bellen of mailen u om met u te overleggen.
Als ouder bent u niet bij de zwemlessen. Wij werken met 1 instructeur in het bad met maximaal 10-11 kinderen. Eens in de 5 weken mag u de laatste 10 minuten kijken (kijkweek).
De wachttijd na inschrijving bedraagt momenteel 2-5 maanden.

Afzwemmen gebeurt niet in ons eigen zwembad, maar in de Planeet. Kinderen die er aan toe zijn gaan eerst oefenen en daarna pas afzwemmen. Ook is het raadzaam om al eerder eens met uw kind te gaan zwemmen in een groot wedstrijdbad.

Zwemscore

Easy Swim

Watergewenning