Ouder en Kind zwemmen

Iedere week lekker genieten met uw kind van het warme water. Ouder en Kind zwemmen is leuk, gezellig en leerzaam.
Vanaf dat uw kleintje de eerste prik heeft gekregen, kunt u beginnen met zwemmen. Hoe eerder hoe beter, want we maken gebruik van vele reflexen die de hele kleintjes nog hebben.

Op een speelse manier laten wij, onder deskundige begeleiding, uw kind (0-4 jaar) kennis maken met het water.
Uiteraard staat plezier en gezelligheid bovenaan in deze lessen, maar intussen leren de kleintjes een heleboel. Bijvoorbeeld: onder water gaan, vasthouden aan de kant, beginselen van zwemslagen.        

De groepen zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieen. Bij de allerkleinsten (0-1,5 jaar) speelt de ouder de hoofdrol. Lekker laten drijven, allerlei oefeningetjes en liedjes zingen. In de groep van 1,5-3 jaar komen de kleintjes zelf meer in actie. Ze leren zichzelf voort te bewegen, zelf boven water te komen etc. etc. In de laatste groep (3-5 jaar) ligt het accent op de basiselementen van het zwemABC. Zelf drijven, onder water zwemmen, beginselen van de zwemslagen.
Echter, in alle groepen, en alle lessen, beginnen en eindigen we met dezelfde liedjes. Dit schept herkenning en duidelijkheid: de les gaat beginnen, de les is afgelopen.

Een paar keer per jaar komt er een echte onder water fotograaf. Hij maakt tijdens de les de mooiste foto’s welke u dan bij hem kunt bestellen. Een paar voorbeelden:

Bovendien stroomt uw kind op 4 jarige leeftijd door naar onze zwemlessen voor het zwem-ABC en hoeft dus niet op de wachtlijst.

Informeer voordat u een proefles komt doen of er plaats is in de les van uw keuze.