Kinderfeestje

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een feestje bij PréSport!

Je kunt bijvoorbeeld een dans leren op coole muziek met je vrienden en vriendinnen of lekker spelen in ons zwembad, eventueel gecombineerd.
Feestjes in de danszaal zijn mogelijk op verschillende doordeweekse middagen en zaterdag- en zondagmiddag/ avond, zwemmen kan op vrijdag-, zaterdag-en zondag vanaf 19:00 en 17:30 uur.
Na de workout of het zwemmen kun je lekker even bijkomen en nakletsen met wat drinken en lekkers in onze mooie barruimte. Natuurlijk hebben wij een cadeautje voor de jarige!

Je kunt nu ook een leuk, sportief kickboks feestje geven! De spullen leen je van ons, jij en je vrienden leren de basistechnieken van kickboksen en doen gerelateerde spelletjes. Voor mogelijkheden en meer informatie, stuur een e-mail naar marcella@presportdance.nl

Leeftijd?
Voor het zwemmen is het vereist dat alle kinderen minimaal hun A diploma bezitten.
De danspartijtjes zijn mogelijk vanaf 4 jaar tot en met 16 jaar. De workout wordt  uiteraard aangepast aan de leeftijdscategorie. Kick-fit feestje is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Interesse?
Neem dan contact op en vraag naar Marcella Riegen, of stuur een mail: marcella@presportdance.nl

Kosten
Wij hanteren een minimum van 10 kinderen en een maximum van 20 kinderen.
Een dans of zwem feestje kost 11 euro per kind inclusief drankje en wat lekkers, plus een kleine verrassing voor de jarige.
Bij combinatie van dansen en zwemmen en een lekkere hotdog eten wordt het 20,- euro per kind.